Környezetvédelmi politika

KÖRNYEZETVÉDELMI POLITIKA

A Vatam Hungária Kft. épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Alkalmazási területünk: Nyomástartó edények, berendezések és csővezetékek szerelése, javítása, átalakítása; ipari csővezeték szerelés, javítás, átalakítása; OBF utasítással kiadott „Gázelosztó Vezeték Műszaki Biztonsági Szabályzata” hatálya alá tartozó gázelosztó vezetékek és tartozékai, gázfogadó és gáznyomás szabályzó állomások szerelése, javítása, átalakítása; épületgépészeti munkák kivitelezése, felújítása, karbantartása, valamit építésszerelés.

A vállalkozás elkötelezett a környezetvédelem iránt. Elveinkben és munkánkban támogatjuk a fenntartható fejlődést, és a tevékenységünk során ügyelünk az ökológiai lábnyomunkra. Gazdasági növekedésünk mellett hangsúlyt fektetünk a természetes környezet védelmére és igyekszünk tevékenységünkben a lehető legkevesebb hulladékot termelni.
Cégvezetőként, a területi vezetőkkel együtt példamutató magatartással igyekszünk oktatni a környezettudatos szemléletmódot a dolgozóknak. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, mellyel érintettek az alvállalkozóink és munkatársaink is. Rendszeres oktatásokkal és oktató jellegű szakanyagokkal tartjuk szinten és fejlesztjük a környezetvédelmi tudásukat.
Mindennapi működésünk alatt szelektív hulladékgyűjtést végzünk, ezzel csökkentve a lerakásra kerülő kommunális hulladék mennyiségét és növelve az újrahasznosításra átadott hulladékokat. Veszélyes hulladékaink kis mennyiségben keletkeznek, de ezeket is gondosan csomagoltan és a lehető legbiztonságosabb módon szállíttatjuk el ártalmatlanításra. Az eljárások megalkotásakor nagy hangsúly került a jogszabályi megfelelőségre. A környezeti tényezők védelme és folyamatos monitoringja a mindennapjaink része. Rendszeres helyszíni és telephelyi bejárásokkal győződünk meg a környezettudatos munkavégzésről, az oktatások hatékonyságáról. A feltárt hiányosságokra rövidtávon igyekszünk megoldást találni.

Győr, 2022 május 02.

ginop

KapcsolatÍrjon nekünk!