Minőségirányítási politika

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI POLITIKA

A VATAM HUNGÁRIA Kft. vezetése elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti irányítási rendszer bevezetése, a független tanúsítás megszerzése és fenntartása, valamint a működés és az üzleti eredményesség folyamatos fejlesztése mellett. Társaságunk célkitűzéseit, előirányzatait, részletes programjait is e szempontok alapján fogalmazzuk meg, és vizsgáljuk felül.

Munkatársaink számára nyilvánvalóvá kívánjuk tenni a vevői, valamint a jogszabályokban és egyéb követelményekben előírt feladatok teljesítésének fontosságát.

Kiemelt fontosságot tulajdonítunk az alábbi elveknek:

Megrendelőink üzleti sikerének segítése

A megrendelői követelmények megbízható kielégítése, komplex szolgáltatások révén, kedvező áron.

Megrendelőink elégedettsége, ill. bizalma a hosszú távú üzleti kapcsolataink alapja.

Versenyképességünk növelése

A már meglévő partnereinknél bővíteni kívánjuk azt a szakmai kört, amelyben az igényeket kielégítő minőségben tudunk teljesíteni.

Az új partneri körben kell hasznosítani a megszerzett tapasztalatainkat.

A cég értékeinek növelése

A felelős munkavégzés erősítésével,

Jól képzett munkaerővel,

A biztonság iránti elkötelezettség fejlesztésével,

Hatékony technikai eszközökkel,

A színvonalas alvállalkozói kör biztosításával.

CÉG CÉLJA

Felépíteni, megalapozni egy olyan stabil és tervezett eredményt termelő épületgépész vállalkozást, amely szakmailag kifogástalan minőségű és intelligens gépészeti kivitelezésekkel úgy pozícionálja magát a piacon, hogy generációkon keresztül képes magas életszínvonalat és kiszámítható jövőt biztosítani a tulajdonosainak, minden munkatársnak, valamint a partnereinek.

Munkatársainkat, alvállalkozóinkat minőségtudatos munkavégzésre ösztönözzük, elvárjuk tőlük a jogi és egyéb követelmények teljesítését, a VATAM HUNGÁRIA Kft irányítási politikájának megismerését és a rájuk vonatkozó követelmények betartását.

2022. május 02.

ginop

KapcsolatÍrjon nekünk!